Kardashianide ja Jennerite ainus vend Robert (Rob) on juba aastaid avalikkus silme alt eemale hoidnud ning ka õdede kuulsast tõsielusarjast kõrvale jäänud, vahendab Mirror.

Kahjuks pole ta selle ajaga suutnud välja tulla ka ühegi eduka äriga, mis ta luksuslikku elu õdedele sarnaselt maksta aitaks. Just seetõttu on ta seni olnud oma ema ja õdede toetada. "Ta on aastatega Krisilt ja Khloe'lt nii palju võtnud, et nüüd on otsustati, et on Kylie kord aidata," selgitab kauaaegne peretuttav.

Ometi pole aitamise taga mitte ainult heasüdamlikkus või õe armastus. Robil on endise naisega pooleli võitlus tütre Dreami hooldusõiguse üle. Selle võitmiseks on perekond nõus oma jõud igati ühendama. "Kõik on nõus aitama, et ta täieliku hooldusõiguse omale saaks. Lihtsalt selleks, et Blac Chynale koht kätte näidata. Nad kõik vihkavad teda kogu südamest," avalikustab tuttav.

7. jaanuaril kohtule esitatud dokumentides süüdistab Rob endist naist päevas üle 500 euro alkoholile kulutamises. Samuti väidab murelik isa, et Chynal on kalduvus tarvitada narkootikume ning ei suuda tütart puhta ja viisakana hoida. Seni on Chyna kõike mehe öeldut eitanud.