Tüdruk on vahekorras on olnud nii ööklubides, parkides, kinos kui ka koridorides, kirjutab The Sun. Ta hoopleb, et on läinud ka puhkusele regulaarse seksi eesmärgiga. Puhkusel armastab ta seksida rannas, klubis ja rõdul.

Väidetavalt on blond Nikki Lee iga vahekorra detailid oma punasesse märkimikusse kirja pannud. Kuni 18aastaseks saamiseni oli märkmikus juba üle 800 nime. 18aastaselt läks tüdruk ka vanemate juurest ära ja kolis sõpradega kokku.

Iluterapeudina töötav Nikki räägib, et selleks ajaks, kui ta 21 sai, oli ta maganud 2289 mehega.

"Paljud mehed peavad arvet oma sekspartnerite üle. Miks mina seda teha ei võiks?" küsib tüdruk ja lisab, et meestega magamiseks on tal vaid kaks reeglit: need, kes kellelegi juba kuuluvad, talle ei sobi ning kõne alla tuleb vaid turvaseks. "Sealt edasi nagu mingeid piiranguid pole," ütles ta väljaandele Love It!

"Tänaseks olen maganud rohkem kui 5000 mehega. Mõned mu sõbrad arvavad, et ma peaksin abi otsima. Kui ma ka olen seksisõltlane, siis ma naudin seda ja ei tahagi sellest vabaneda."

Seksuaalkäitumise ekspert Dr Pam on Nikki käitumisest šokeeritud. "Tehniliselt on see küll võimalik, kuid emotsionaalselt väga ohtlik," on ta nõutu.