Jahmataval kaanelool on ülespildistatud 35 naist vanuses 20-80, kelle seas on ka supermodellid Beverley Johnson ja Janice Dickinson, vahendab BBC.

Barbara Bowman ütles ajakirjale: "Ma tundsin end kui vang; ma tundsin, et mind rööviti ja peideti avalikkuse eest."

"Ma oleksin võinud ükskõik millisel Manhattani tänaval hüüda 'Mind vägistab ja uimastab Bill Cosby', aga kes mind oleks uskunud? Mitte keegi, mitte keegi," jätkas Barbara.

New York Magazine online artikkel jooksutas terve veebi kokku naiste lugudega, millega kaasnevad kuus videointervjuud ja Amanda Demme'i poolt tehtud pildid.

Näitlejanna Lili Bernard, kes astus üles saates "The Cosby Show" rääkis ajakirjale:"Bill oli mu mentor 90ndate alguses, kui ma olin umbes 20-aastane. Ta võitis mu täieliku usalduse ja seejärel uimastas mu ilma minu teadmiseta."

"Ta vägistas mu. Ma ei nimetaks teda hulluks...Ma tundsin, et ta omas enda käitumise üle kontrolli."

Ajakirja sõnade kohaselt tuli rohkem kui 40 naist nende jutule ning paljud neist teadsid rääkida naistest, kes on valinud vaikida. Kaanepildil olev tühi tool, mis neid sümboliseerib, on Twitteris üles keeranud debati hashtagiga #TheEmptyChair (#TühiTool).

Kuigi ilmavalgust on näinud dokumendid, kus Bill Cosby oma süüd on tunnistanud, siis koomiku advokaat eitab seda. Cosbyle pole ka kriminaalsüüdistust veel esitatud.