Oma kehaga rohkem kui kunagi varem rahul olev Paltrow rääkis US Weekly'le, et oli ka enne oma imetegijast eratreeneriga kohtumist trenni teinud, kuid eriliste tulemusteta. "Tegin joogat ja pilatest, jooksin ja mõtlesin, et olen vormis," rääkis ta. "Küsisin ühelt oma sõbralt, et "mu tagumikul pole ju 40-aastase kohta vigagi, eks?". Tema aga vastas, et sul pole isegi 22-aastase strippari kohta kehv tagumik," rõõmustab naine oma supervormi üle, kuigi tunnistab, et vihkab mõnikord trenni tegemist. "Siis ma mossitan ja punnitan, aga sunnin ennast ikkagi üles ajama. See on mu kinnisidee alates sellest, kui nägin tõelisi tulemusi," rääkis ta.

The Suni kohaselt on trimmis keha teinud imesid ka näitlejanna abieluvoodis, mida ta jagab Coldplay laulja Chris Martiniga.

Eile esitles Paltrow Beverly Hillsis oma värsket koka- ehk dieedikäsiraamatut "It s All Good: Delicious, Easy Recipes That Will Make You Look Good and Feel Great" ehk "Kõik on hea: maitsvad, kerged retseptid, mis laseval sul hea välja näha ja end hästi tunda":