Pärast seda, kui Dean läks eelmise aasta märtsis lahku oma 25-aastasest tüdruksõbrast Rebekah Wardist, on mees hoidnud silmi lahti, et uus näitsik enda kõrvale leida, kirjutas Daily Mail.

Seda ideed aga ei poolda tema sõber, kelle arvates peaks Dean välimuse asemel keskenduma hoopis naise iseloomule.

Saates "Celebs Go Dating" istus Dean Gaffney maha oma hea sõbra Tony Trumaniga, kes aga toetuse asemel talle sõnad peale luges.

"Ma arvan, et sa peaksid otsima õiget tüüpi naise, selle asemel, et pidevalt jahtida järgmist trofeenaist, keda käevangus hoida. Ma tean, et sa tahad ilusat tüdrukut, aga mõnikord peaksid sa vaatama ka iseloomu, mitte seda, kes tahab vaid järgmise Instagrami postituse teha. Sa peadki sellega ettevaatlik olema, kui käid kohtamas naistega, kes on sinu tütrega ühevanused. Kas me tahaksime, et nemad meiesugustega koos oleksid?"

Gaffneyl ja tema endisel kihlatul Sarah Burge'il on koos kaksikud tütred Charlotte ja Chloe, kes on 23-aastased.

Deani kolm aastat kestnud suhe Rebekah'ga lõppes pärast seda, kui mees jäi vahele, küsides seksikaid pilte 26-aastaselt kahe lapse emalt Theresa Haymanilt. Väidetavalt ligi 1000 naisega maganud Dean sõnas, et tegu ei olnud kuidagi ebasobiva käitumisega, kuna Theresa teadis täpselt, mis toimub.

Näitleja jäi skandaali tõttu ka ilma tööst seebiooperi EastEndersi juures. Kogu intsidendis süüdistab Dean aga ennast, öeldes, et vajutas teadlikult ja tahtlikult enesehävitusnupule.