10 aastat tagasi oli mehel ränk motivatsioonikriis ning ta oleks peaaegu muusikategemise järgi jätnud. Õnneks suutis ta end teiste edust kannustada ja haaras härjal sarvist. Täna mängib mees plaate maailma kuumimates klubides.

Publik tegi superstaar-DJga välkintervjuu:

Mida sa teadsid Eesti ja meie muusikaskeene kohta enne siin esinemise kinnitust? Oled ehk kuulnud ka eestimaise produtsendi Syn Cole'i loomingut?

Ma olen Eestis korra juba plaate mänginud ja see oli üks imeline õhtu. Seega teadsin juba siinse kohta. Ning jah, tean ka Syn'i. Ta tegelikult tegi minuga paar aastat tagasi mõne projekti kallal koostööd ja uskuge või mitte, hoopis trance-stiilis asjadega. On imeline näha tema tööd Avicii käe all.

Mis on olnud raskeim osa su karjääri juures?

Kõikide erinevate aspektide tasakaalustamine. Tantsumuusika on vägagi käed-külge stiilis maailm. Sa ei saa olla lihtsalt artist, vaid sul on vaja raadiosaadet, sa pead juhtima plaadifirmat, reisima ümber maailma plaate mängides ja sinna otsa veel muusikat ka looma. Kõikide nende koosmõjul on väga keeruline oma energiat õigesti suunata. Alati on ka lihtne kõikidele projektidele jah öelda ja avastada, et stuudios tööd teha ei jõuagi.

Edukate DJ-de kohta öeldakse tihti, et nad on lavajumalad. Oled sa kunagi end laval jumalusena tundnud? Kui jah, siis kus ja millal?

Ei, mitte mingil juhul. Kui keegi peaks tõesti end jumalana tundma, on ta ilmselt narkootikume tarbinud või peaks tõsise sisekaemuse ette võtma. Laval on mul nii palju asju peas keerlemas, näiteks mõtlen juba mitme loo võtta ette, kuidas kõik välja näeb, kas valgustus toimib muusikaga kooskõlas ning muidugi ka seda, mida ma saaksin veel teha, et show veelgi parem oleks. Ma olen pidevas suhtluses oma produktsioonijuhiga ning üritame iga show teha võimalikult erilise. Seega ei jagu eriti aega end jumalana tundmiseks. On üksikud juhused, mil ma olen suurel festivalil mänginud ja see on tõeliselt hästi läinud ning olen lavalt maha astudes tundnud, et oli päris okei. Aga ei midagi enamat.

Sa oled oma karjääris jõudnud sinnamaale, mil teed koostööd juba päris tuntud nimedega. Kes on su unistustelaulja, kellega sooviksid kindlasti mõne loo teha?

Ma tahaksin väga Ed Sheerani vokaaliga pala teha.

Ilmselt hoiad silma peal ka tõusvatel tähtedel - kes on need veel tundmatud tegijad, kel tasub kätt pulsil hoida?

Luke Bond, Alex Sonata, Christina Novelli, Louis Vivet, Lanos on need fantastilised tegijad, keda tasub kuulata.