Cameron Diaz

"Mina arvan isiklikult, et lõplik karvaeemaldus on lauslollus," arvab Cameron. "Naised, kes lasevad kõik kehakarvad eemaldada, toimivad lühinägelikult, ega arvesta sellega, et kunagi võib neid karvu veel vaja minna," nendib ta oma eneseabipiiblis "Keharaamat".

Gwyneth Paltrow

Ühes hiljutises intervjuus paljastas Gwyneth Paltrow, et ta sõbranna Cameron Diaz hakkab tal sabast kinni igakord, kui ta plaanib võtta ette täielikku karvaeemaldust. "Ta hoiab mind lausa füüsiliselt kinni!" tunnistab Gwyneth.

Lady Gaga

Gaga on palunud lausa oma kontsertturnee raideris, et tema isiklikku riietusruumi kaunistaks mannekeen, kel kohevad roosad häbemekarvad. Lisaks on ta erinevate moe- ja iluväljaannete kaantel oma karvast tuusti eksponeerinud.

Kate Winslet

Kuigi Kate ei ole nii ekstreemne karvapall kui eelpool nimetatud prouad, siis ometigi on ta avastanud, et aastatepikkune vahatamine muudab tagasipöördumatult karvavabaks ning see on mõningate filmirollide saamist lausa takistanud. "See piirkond ei taastu enam iial, teame me, tüdrukud!" nendib ta ja lisab, et on ajastufilmide alastistseenide jaoks pidanud oma intiimpiirkonda kunstkarvadega vürtsitama.

Solange Knowles

"Kes iganes leiutas bikiinivahatamise, on üks igavesti õel olend. Kes üldse väidab, et häbemekarvad peavad naisterahva kehalt kaduma?" säutsub lauljatar Beyoncé kuulus õde Solange Twitteris.