Sõnakas neiu suhtub üüratusse kahjunõudesse huumoriga. "Ma hakkasin seda kirja avades lihtsalt suure häälega naerma. Kirjas seisis, et mul on kuu aega, et maksta 20 000 eurot ning teha "Eestlaste kolmnurka" vabandusvideo. Nad oleks võinud nõuda mult ka 50 000 või miljon, vahet pole," naeris Võrro ning nentis, et võtab endale pigem väga hea advokaadi. "Nad tahavad mind nurka suruda, aga mul pole midagi kaotada."

"5MIINUST loob platvormi tarvitada alkoholi ja narkootikume. Aga nende fännide seas on palju lapsi ja teismelisi, kelle käitumist see võib palju mõjutada. Nende sõnad ja lüürika formuleerib naise objektiks, aga meil oleks vaja adekvaatsemaid eeskujusid kui need, kes raadiotes ropendavad ja alaealisi tüdrukuid katsuvad," kurjustas ta. "Selline käitumine tehakse normaalseks ja aktsepteeritavaks!"

Võrro on surmkindlalt veendunud selles, et 16+ pidudel valitseb korralagedus ning turvameeskonnad ei kontrolli seda, kas alaealistel on ligipääs alkoholile või mitte. "Teismelised on kõige maksvam kontingent, täiskasvanud ei viitsi oma raha kulutada selle jama peale. 5MIINUST fännid on 13-15-aastased. Võiks olla tervislik lähenemine, et on narko ja kepp, aga teed selle nende jaoks turvaliseks. Suuname oma noori, et mis on okei ja mis pole!"

5MIINUST on varasemalt meedias sel teemal kommenteere jagades nentinud, et Võrro näol on tegu vaimselt häiritud indiviidiga, kelle väited on väljamõeldis, millel pole ühtegi tõendit.