Tavatult kirevad sokid

Ega igapäevasel poliitmaastikul pole väga palju võimalusi oma rõivastusega mängida, seetõttu on Taavi leiutanud diskreetse, ent siiski silmatorkava viisi eristuda. Olete märganud, kui tihti tema muidu vikse ja viisakaid kostüüme vürtsitavad kirkavärvilised sokid?

Tavatult kuulus naine

Peaministriprouad üldiselt ei ole avaliku elu tegelased, ent Taavi pruut Luisa Värk oli kuulus juba enne poliitsuhtesse astumist ning enne seda, kui temast “peaministriproua” sai.

Tavatult palju siniseid ülikondi

Lisaks kirevatele sokkidele meeldib Taavile väga sinine värv, kuna praktiliselt kõik tema ülikonnad on justnimelt seda värvi. Poolnaljaga võttes võib vaid ette kujutada, mismoodi näeb välja Taavi riidekapp — teed ukse lahti ja seal ripuvad reas justkui Ämblikmehe või Supermani stiilis 20 samasugust kostüümi.

Tavatult palju mitteformaalseid tegevusi

Kuigi tihti ei juhtu, et saad vabas vormis peaministriga klaasikest veini juua ning juttu ajada, nagu aga Taaviga teha saab — kas näosaate stuudios, Eesti laulul, staarisaate afterparty’l või mõnel valimispeol. Peaminister ei pelga ka oma tegemisi sotsiaalmeedias uhkelt levitada — me kõik oleme siiski inimesed ja Taavi on inimene suure i-tähega!

Tavatult ladna huumorimeel

Kuigi riigis on olukord üsna kriitiline, rahvas kuri ning poliitikud terava tule all nii rahva kui üksteise poolt, siis jääb Taavi küll alati viisakaks, ent ei pelga visata aeg-ajalt ka mõnd humoorikat kildu või vimkat, mis publiku suud muigele võtab. 

Ta on nii noor!

Ühe Euroopa riikide noorima peaministrina on ta ometi väga palju saavutanud. Kui tema ametiaja alguses olid paljud skeptilised, et ta ei saa hakkama, siis nüüd (olgugi, et kriitikat on endiselt palju), on nii välisriikide kolleegid kui ka rahvas õppinud tema arvamust austama.