1. Chris Hemsworth
Chris mängis seriaalis Kim Hyde'i. Nüüd on Chris üks Hollywoodi suurimaid staare ja tema kõige hiljutisem roll Thor, tegi temast naiste seas tõelise kangelase.

When's your birthday ?

A photo posted by Chris Hemsworth (@chrishemsworthh_) on

2. Isla Fisher
Shannonit mäletate? Isla Fisher on kuum teema ning kas neiu oleks kunagi osanud arvata, et saab tulevikus selliste staaridega nagu Reese Witherspooniga ühel pildil poseerida? Isla mängis Scooby Doo's, Hot Rodis ja The Great Gatsby's.

#islafisher

A photo posted by Isla Fisher (@islafisher_fans) on

3. Tammin Sursok
Ühe hetke populaarseima teleseriaali "Pretty Little Liars" tegelane Jenna Marshall mängis "Kodus ja võõrsil" seriaalis Dani Sutherlandi. Tamminit teab Hollywood ka Colleen Carltonina seriaalist "The Young and the Restless".

Goodbye week. I'm out. 😴😴

A photo posted by Tammin Sursok (@officialtamminsursok) on

4. Heath Ledger
Heath Ledger sai tänu seriaalile üheks Hollywoodi popimaks näitlejaks. Ta mängis legendaarsetes filmides nagu Brokeback Mountain ja The Dark Knight. Kahjuks lahkus Heath Ledger meie seast aastal 2008.

Good morning ❤️💚💙 #heathledger

A photo posted by Heath Ledger (@heathcliffandrewledger) on

5. Julian McMahon
Oh, Ben Lucini... Juliani olete kindlasti näinud seriaalides "Charmed", mis jooksis ka Eestis nimega "Võluvägi" ning "Nip/Tuck".

6. Naomi Watts
Enne, kui Naomi superkuulsaks sai, oli tal seriaalis "Kodus ja võõrsil" külalisroll. Naomit teab Hollywood filmidest nagu The Ring, 21 Grams, King Kong.

#naomiwatts #gorgeous

A photo posted by Naomi Watts (@namswatts68) on

7. Dannii Minogue
Kylie Minogue noorem õde mängis seriaalis Emma Jacksonit ning praegu hullutab ta kogu maailma oma pophittidega ning teles on teda võimalik näha peaaegu et kõikide talendisaadete žüriis.

Here we go #XFactor2015 #TeamMinogue #Sydney auditions Day One @xfactor_au

A photo posted by danniiminogue (@danniiminogue) on

Allikas: Buzzfeed