1. Robert Pattinson

"Videviku" staar on kuulus oma pisut räsitud välimuse poolest, mille juurde kuuluvad alati sassis ning mitu päeva pesemata juuksed. Kuna noorel kinojumalusel on aga graafik jõle tihe ja isiklik hügieen ei ole tema jaoks prioriteet, siis käivat ta pidevalt päevade kaupa samade juustuste riietega, käimata vahepeal isegi duši all.

2. Johnny Depp

Pole ime, et Depp nii hästi räpase olemisega piraati mängima passis - kuuldavasti pole tegemist mehega, kes nuustikut liiga tihti ligi laseks. Ta lihtsalt ei viitsi kogu aeg dušši võtta.

3. Jessica Simpson

Plaatinablondide kiharatega sekspomm tunnistas telesaates "Ellen", et kuigi ta kasutab igapäevaselt hambaniiti ja suuvett, ei harja ta oma hambaid rohkem kui paar korda nädalas. "Mulle ei meeldi, kui hambad liiga siledad on. Kui asi päris hulluks läheb, hõõrun särgiotsaga suurema katu maha," jagas ta televaatajatega oma jälki nippi.

4. Matthew McConaughey

Kuigi miljonitel naistel poleks midagi selle vastu, kui härra McConaughey neid hommikust õhtuni täis higistaks, siis kolleegidele filmiinimestele on hurmurnäitleja deodorandi kasutamise vältimine kergelt pinnuks silmas - talle ei meeldivat, kui ta lõhnab millegi järgi ning eelistab olla 100% mees ja ta ise, nagu taevaisa teda ilma lõi. Õnneks polevat tal siiski midagi enese pesemise vastu, mida ta haisu intensiivistudes ikkagi teeb.

5. Megan Fox

Kaunitarist näitlejanna räpakad harjumused on nii jäledad, et tema tõsimeelsetel austajatel soovitame enese traumeerimisest hoidumiseks edasi mitte lugeda. Näitlejanna rääkis kunagi ajakirjale FHM, et ta ei armasta koristada ning kui miski kuskile kukub, siis sinna see ka jääb. Ka tunnistas ta, et unustab pidevalt tualetis vett tõmmata. "Mu sõbrad on mulle pidanud ütlema, et "Megan, sa käisid täiega mu vetsus "kangi panemas" ja ei tõmmanud vett"," rääkis ta. Täielik šokk!

6. Brad Pitt

Suurpere isale võib ju andeks anda, et tal pole aega end tundide kaupa vannitoas kreemitada ja enne väljaminekut alati juukseid geelitada. Sageli pole tal aga aega end ka pesta. Asi läks kord nii metsikuks kätte, et filmi "Räpased tõprad" võtetel õpetas näitleja Eli Roth Pittile, kuidas niiskete beebisalvrätikutega "kiirdušši" võtta. Kus viga näed laita, seal tule ja aita!

7. Snooki ehk Nicole Polizzi

Peoloomadest itaalia päritolu New Jersey noorukite pööraselt ajuvaba elu kajastav tõsielusaade "Jersey Shore" suurim (kuigi kasvult väikseim) staar Snooki ehk Nicole Polizzi on tunnistanud, et ei armasta eriti kehahoolduse peale kulutada ning otsib alati koduseid ja võimalikult odavaid võimalusi enda kasimiseks. Näiteks avastas ta, et kassiliiv sobib suurepäraselt kehakoorijaks. Ka on avalikuks tulnud info, kuidas staarike endal tampoone vahetada unustab või need sootuks päevade kaupa vahetamata jätab.

Allikas: celeb.answers.com