«India naiste seas meil lööki pole,» tõdeb räppar COOL D.  Härra Cool ja ta kamraadid hip-hop-pundist A-Rühm veetsid Indias kümme teravaid elamusi täis päeva.



Cool D on Indiast tulnud mehe kohta pisut kahvatu. Ta põhjendab seda kuumusega, mis lubas liikuda vaid varjus või õhtuhämaruses. Räpikunn tellib endale mahlase lihavõileiva, täpselt sellise, millisest ta Indias vürtsikate taimetoitude dieedil olles oli unistanud.


«Me tegime Mumbays päris palju lolli nalja ehk siis vaatasime kohalikule elule läbi oma huumoriprisma. Goas aga filmisime Palmisaare video jaoks materjali,» räägib Cool D.

A-Rühma saatis reisil filmigrupp eesotsas skandaalse kuulsusega teleprodutsendi Ken Saaniga, kes paneb räpparite seiklustest kokku kümneosalise telesarja.

 Mis sind Indias ehmatas?

Hais. Seal haises täiega. Viiruk oli üks komponent sellest kuradi haisust, nii et mul tekkis tunne, et ei põleta seda kodus enam kunagi. Solk vedeles kõikjal – hullumaja! Hais lõi mul paariks päevaks mao lukku, sain sööma hakata alles siis, kui olin sellega harjunud. Seal oli meeletult palav ja õhk oli paks. Kui konditsioneeritud hotellitoast välja läksid, siis said nagu labidaga pähe. Haises Mumbays, see on meeletult suur ja jube linn. Goa rannik oli Mumbayga võrreldes paradiis – palmid, liivarand ja meri.

Intervjuud loe edasi 16. mai Kroonikast