4. märtsil esitleb Eesti legendaarsemaid rockansambleid, äsja aasta ansambli ja parima rockartisti tiitlitega pärjatud Ultima Thule oma kaheksandat, aasta albumiks nimetatud plaati "Jälgede jälgedes". Kontserdiga tähistavad muusikud ka ansambli 24. sünnipäeva.

Kaheksandal stuudioalbumil on 11 uut lugu, millest enamiku on kirjutanud Riho Sibul ja Raul Vaigla, kuid oma heliloomingulise panuse on andnud ka trummar Toomas Rull ja kitarrist Kalle Vilpuu, kumbki ühe looga. Viiside sõnad pärinevad tunnustatud poeetidelt nagu Ott Arder, Villu Kangur, Jüri Leesment ja Peep Ilmet. Album salvestati Tallinnas Linnahalli Matrix stuudios, helirezhissööriks Elmu Värk.

"Erinevalt digitaalselt tehtud eelmisest plaadist "Ingel ja suli", on "Jälgede jälgedes" sisse mängitud vana analoogtehnikaga ja soundide vahe on ilmne," kinnitab Raul Vaigla.

Kontserdil Rock Cafes tähistatakse traditsiooniliselt ka bändi sünnipäeva, seekord siis juba 24ndat. "Eilne tunnustus kolme kaaluka auhinna näol Eesti Muusikaauhindade gaalal teeb kogu bändi meele rõõmsaks ja on meile suur au. Ootame kõiki sünnipäeva- ja plaadiesitluskontserdile, kus esitame lugusid nii aasta albumiks kuulutatud kauamängivalt "Jälgede jälgedes", kui ka kindlasti Ultima Thule klassikat," lubab Raul Vaigla.

4. märtsil avatakse Rock Cafe uksed kell 21:00. Piletid on eelmüügis Piletilevis.