KARL LAGERFELD on otsustanud, et ka tema peab mahtuma kuulsate disainerite rõivastesse. 2000. aasta sügisel seadis ta endale eesmärgiks võtta maha 40 kilo.

Moesõpru tabas hiljaaegu Chaneli moemaja kevad-suvise kollektsiooni esitlusel shokk — Chaneli disainer Karl Lagerfeld astus pärast showd lavale iseendast mitu numbrit väiksemana. Publikust käis läbi ehmatuskahin: kas vanameistrit on tabanud mingi
tõsine haigus?
Hoopiski mitte — Lagerfeld on otsustanud, et ka tema peab mahtuma kuulsate disainerite rõivastesse. 2000. aasta sügisel seadis ta endale eesmärgiks võtta maha 40 kilo. «Nüüd kaalun ma täpselt nii palju, kui minu pikkuse juures vaja — 61 kilo!» rõõmustab kriipsujuku välimuse omandanud moekeiser. «Ma ei tahtnud teiste silmis atraktiivsem välja näha — minu eesmärk oli riietesse mahtuda. Mood on ju parim ajend allavõtmiseks.»
Lagerfeldil oli dieedipidamisel abiks dietoloog Jean-Claude Houdret. Nüüd kavatseb Lagerfeld oma dieedist kirjutada raamatu, millele ta on pealkirjaks andnud 3-D. «Pealkiri viitab kolmele D-le — disainerile, doktorile ja dieedile,» valgustab moeguru.