Täna kuulutati välja Raadio 2 Aastahitt 2011, võitjad on Ewert and The Two Dragons lauluga «Good Man Down» ja välismaistest artistidest Adele looga «Someone Like You». Ewert Sundja noppis oma bändiga ka tiitlid Raadio 2 Toimetuse Lemmik ja Raadio 2 Uus Tulija.

Kodumaise loomingu edetabeli teisele kohale tuli Getter Jaani ja Koit Toome lugu «Valged ööd» ja auväärne kolmas koht läks Ott Leplandile pala eest «Tunnen elus end». Aasta Demo auhinna teenis välja muusikalise kollektiivi Legshaker lugu «Maksmata võlad».

Raadio 2 peatoimetaja Heidy Purga sõnul on tegemist pretsedenditu juhtumiga R2 Aastahiti üsna väärika ajaloo jooksul – varem ei ole mitte ükski bänd seitsmest välja antavast auhinnast kolmega koju läinud. «Aitäh kõikidele Eesti muusikutele hea aasta eest. Loodan, et nii tänastelt võitjatelt kui paljudelt teistelt artistidelt on alanud aasta jooksul oodata palju põnevat muusikat, mida Raadio 2 kuulajatele mängida saab ning mis loodetavasti ka üha enam välismaistesse raadiotesse ja inimeste südameisse jõuab,» usub Purga Eesti muusika helgesse tulevikku.

Draakonite bändi muusikud Erki Pärnoja, Kristjan Kallas, Ivo Etti ja Ewert Sundja on tänulikud kõikidele nende loomingu austajaile. «Raadio 2 rolli uue muusika propageerijana on raske ülehinnata R2 Aastahiti auhind on suurepärane algus draakoniaastale. See on meeldiv tunnustus, just seetõttu, et on otsene tagasiside kuulajatelt – olete õigel teel,» teevad mehed kummarduse ka R2 töökale kollektiivile, kes on neid toetanud alates bändi esimesest singlist «The Hills Behind The Hills».

Lisaks auhindasid võitnud esinejatele olid laval ka üllatuskülalised ning üks omapärane ja unikaalne kooslus – Unistuste Bänd 2011, koosseisus Ott Lepland (vokaal), Stig Rästa (kitarr), Mihkel Mattisen (klaver), Reigo Ahven (trummid), Ivo Etti (basskitarr), Sandra Sillamaa (torupill). Bänd esitas kaveri Ivo Linna 1993. aasta loost «Sülitan vaid alla tuult».