Pole vast üllatav, et autori Candace Bushnelli elu oli inspiratsiooniks "Seks ja linna" peategelase Carrie Bradshaw läbielamistele, vahendab Yahoo.

Hiljutises intervjuus avalikustas ta aga aastatetaguse salasuhte, mis peaaegu identselt ekraanile jõudis. Nimelt mäletavad kõik "Seks ja linna" fännid Aidan Shawd, kellega peategelane Carrie põgusalt hellusi jagas. Autoril oli aga väga isiklik põhjus, miks ta ei lasknud suhtel kaugemale areneda.

Selgub, et täpselt nagu Carrie'l oli Aidaniga, nii oli ka Candace'il Aidanit kehastanud John Corbettiga. "Ma ei liitu kunagi meeskonnaga, mis pooldab Aidani ja Carrie suhet. Mul on selleks mitu väga head põhjust, aga üks neist on asjaolu, et mu ema vihkas Aidanit. Ta vaatas sarja ja ütles pidevalt, et vihkab Aidanit, sest mees pole lihtsalt Carrie'le õige."

Hiljem tekkisid ka Candace'il endal ja Corbettiga tunded ning paar käis isegi romantilisel kohtingul. Õnnetuseks ei suutnud Candace aga terve õhtu oma ema sõnu unustada. "Läksime õhtustama, kõik oli romantiline, ja ainus millele ma mõelda suutsin oli, et mu ema lööb mu kindlasti maha."

Paar päeva hiljem oli Corbett Los Angeleses juba uue kallima leidnud. Nii sai kiirelt läbi ka Carrie ja Aidani romantika, kui peategelane teda uue kallimaga pettis.