Sel pühapäeval, 21. detsembril toimuma pidanud kontsert «The Show – A Tribute to Abba» lükkub edasi 15. aprillile. Tallinncity piletimängu võitjate vahel loosime piletid ikka välja, need kehtivad uuel kontserdipäeval.

Bändi mänedžeridelt korraldajale saadetud teates seisab, et nädala jooksul on järjestikku haigestunud mitu põhirolli kandvat artisti ja muusikut, keda asendada ei saa. Kahjuks ei ole kontsert Eestis sel pühapäeval seetõttu võimalik, kuid kõiki fänne loodetakse siiski näha 15. aprillil Saku suurhallis.

«The Show – A Tribute to Abba» ja kontserdi korraldaja EM Concert Ltd. paluvad publikult vabandust võimalike ebamugavuste pärast. Kõik 21. detsembri kontserdile ostetud piletid kehtivad uuel kuupäeval. 21. detsembri kuupäevaga piletid ja kampaaniates võidetud kutsed kehtivad 15. aprilli kontserdil Saku suurhallis. Kõigil, kellele uus kuupäev ei sobi, on võimalus Piletilevi müügisüsteemist ostetud pilet tagasi müüa kõikides Piletilevi müügipunktides (v.a Statoilid) alates 2. jaanuarist 2015.

Skandinaavias armastuse ja rootsi hingega loodud «THE SHOW» jälgib ABBA lugu Eurovisioonist kuni suure eduni edetabelites. Seda esitab rootsi bänd Waterloo, mis on maailmakuulus ABBA elustaja, kaasa teevad ka Londoni Riiklik Sümfooniaorkester ning teiste hulgas kuulsad ABBA muusikud, nagu Ulf Andersson (saksofon), Lasse Wellander (kitarr), Janne Schaffer (kitarr), Mats Ronander (kitarr), Rutger Gunnarsson (bass) ja Roger Palm (trummid), kes on lavastusega «THE SHOW» tuuritanud palju kordi.