Näitleja Elizabeth Hurley võib abielu lahutamisega kopsakast rahasummast ilma jääda, sest naisel ja tema kaasal polnud sõlmitud abieluvaralepingut.

Hurley ja Arun Nayar abiellusid 2007 aastal, kirjutab Daily Mail. Tänaseks on liit purunenud, sest kaunis naine on enda kõrvale leidnud uue härra, sekspommist Shane Warne'i.

Elizabeth on pirakaid summasid paigutanud kinnisvarasse. Tal on 4,3 miljoni naela maksev mõis Gloscestershires, kus ta koos Nayari ja pojaga elab. Samuti on naisel endise kallima Hugh Grantiga kahasse ostetud 2,5 miljoni naelane korter Chelseas, Londonis.

Hurley tulevane eks-mees Nayar on pärit jõukast India perekonnast. Kui palju täpsemalt Arunil rahakotis kraami on, pole teada, sest tema äride kohta puudub igasugune info.

Londonis tegutseva abielulahutuste spetsialist Ayesha Vardagi sõnul on aga ebatõenäoline, et Nayar poolele Hurley varandusele käpa peale paneb. Tema sõnul on Elizabethi kinnisvara soetatud enne, kui ta Aruniga abiellus.  Tõsi, Nayar võib nõuda endale uhket maja, et ta saaks elada samasugust jõukat elu, mida Hurleyga abielus olles nautida sai.