Selle aasta alguses said Janet ja tema Katari päritolu abikaasa rõõmustada, sest 3. jaanuaril sündis nende perre pisipoeg, kellele pandi nimeks Eissa Al Mana. Nüüd kirjutab aga välismeedia, et abikaasade teed on lahku läinud.

"Neil mõlemal on väga kiire, kuid nad tahavad olla ka lahus olles head lapsevanemad. Lahutus on sõbralik ja Eissa jääb oma ema juurde, kes seab end sisse Londonis," rääkis paarile lähedane allikas väljaandele The Mail.

Jackson ja Al Mana, kes pole oma armuõnne avalikkuse ees eriti demonstreerinud, kohtusid 2010. aastal ühe luksusliku hotelli avamisel. Kaks aastat hiljem teatas paar kihlusest ning staarist pea 10 aastat noorem mees libistas naisele abielusõrmuse sõrme vaid mõned kuud hiljem. Janet pöördus oma miljardärist abikaasa tõttu islamiusku ning veetis senini enamuse oma ajast Qataris ja Dubais.

Naise jaoks oli see juba kolmas abielu: aastal 1984 heitis nooruke lauljatar ühte oma esimese armastuse, r'n'b artisti James DeBarge'iga ning 1991. aastal režissööri René Elizondoga.