Näitleja sai kiita oma rolli eest filmis "Uncut Gems", mille tõttu ta peaaegu oma elu kaotas, vahendab Fox News. Filmis mängib Sandler Howard Ratnerit, kellel on mängusõltuvus.

Hiljuti antud intervjuus meenutasid režissöörid Josh ja Benny Safdie ootamatut juhtumit, Sandleri ja ta kolleegi vahel. Nimelt oli käsil kakluse filmimine, mis läks nii käest ära, et Sandler oleks otse kaamerate ees hingetuks kägistatud.

"Sandler läheb rolli nii sisse, et see on kohati suisa hirmus. Ühel hetkel siis hakati teda kägistama ja neile olid edasi antud märguanded. Ühes stseenis, kus Sandlerit kägistati, siis ta proovis vastu põrandat koputada ja märku anda, et aitab. Teine näitleja aga arvas, et ta on lihtsalt nii Howardi rollis, et hakkas veel kõvemini kägistama. Lõpuks Adam ei saanud enam hingata," meenutas Josh Safdie.

Tegelase Arno ihukaitsjaid, kellega Sandleril kakelda tuli, mängisid Keith William Richards ja Tommy Kominik. Sandler on tunnistanud, et läks mitmel päeval koju hunniku sinikatega, mille võtteplatsilt sai. "Ma armastan neid kutte. Lihtsalt armastan neid. Mulle meeldivad mu uued sõbrad, me räägime pidevalt ja nad on lihtsalt suurepärased inimesed," on Sandleril oma kolleegidele ometi vaid kiidusõnu.