Näitlejatar Kadri Adamsonile (38) võib peagi kuuluda TV3 krimiseriaali «Kättemaksukontor» kõige vanima olija tiitel! Seriaal on üle elanud mitmeid pereheitmisi, Adamsoni kõrvalt on läinud nii seriaalis alustanud Marika Vaarik kui ka Elina Purde (endine Pähklimägi) – väidetavalt lahkub uuest, sügisesest hooajast «Kättemaksukontorist» ka «Ugala» näitlejatar Adeele Sepp (25). 

«Me ei ole ühtegi lõplikku otsust teinud,» seletab seriaali produtsent Raivo Suviste. «Ma ei saa kinnitada, et keegi lahkub, ega saa ka öelda, kes asemele või juurde võiks tulla. Kui ma hakkaks praegu rääkima, siis ma ajaks lihtsalt kägu.»

Suviste sõnul on seniste lahkumiste põhjuseks olnud tavaliselt graafikute sobimatus näitlejate teatri- ja seriaalitööde vahel. Kedagi ei ole seriaalist nimme välja kirjutatud ega minema aetud. «Edasised koostööd on takerdunud ikka pigem hõivatuse taha – näitleja põhitöö on ju ikkagi teatris,» ütleb Suviste.

«Kättemaksukontor» on olnud läbi aegade populaarne eelkõige laste seas. Kui Adeele võimalik seriaalist lahkumine mõnel väiksel fännil silma märjaks võtab, siis järgnev uudis tooks ehk taas sillerduse näole! Adeele, kes mängis Vanemuise lavastuses «Detektiiv Lotte» kass Betty't, hakkab Kroonika andmetel nüüd mängima Lottet uues Lotte tükis «Lotte unenäomaailm»! Lottena on end varem jõuliselt teostanud ka peaministriproua Luisa Värk, ja viimati Gerli Padar, kes omakorda jätkab Lottena etenduses «Detektiiv Lotte».

Vanemuise pressiesindaja Krista Lepsigi sõnul hakkab Sepp tõesti nende uues Lotte etenduses Lottet mängima, aga ta on dublandiks nende enda maja näitlejale Linda Koldele.

Mis saab aga Adeelest «Kättemaksukontoris»? Jääme ootele!

Jaga
Kommentaarid