Kuigi Adele ei ole sotsiaalmeedias väga aktiivne, siis ta on sarnaselt teistele kuulsatele inimestele kommenteerinud George Floydi tapmise järel alanud massirahutusi, vahendab DailyMail.

32-aastane lauljanna jagas esmaspäeval Instagramis Floydist levivat pilti ning ütles, et rassism on elus ja see levib kõikjal.

Grammy võitja näitas üles toetust liikumise Black Lives Matter vastu ning kirjutas: "George Floydi mõrv levis lainetusena üle maailma, paljud teised seda ei teinud. Protestid ja marsid toimuvad ühel ajal üle kogu maailma ja need alles koguvad tuure. Nii et ole vihane, aga ka keskendunud! Kuula, küsi ja õpi edasi"

"Praegu on oluline, et me ei lööks araks, loobuks ega laseks endaga manipuleerida. Asi on süstemaatilises rassismis, asi on politsei vägivallas ja ebavõrdsuses. Ja asi pole vaid Ameerikas. Rassism on elus ja levib kõikjal," lisas ta.

"Ma seisan kindlalt võitluses vabaduse, vabastuse ja õigluse eest," ütles Adele lõpetuseks ja lisas teemaviidetena #blacklivesmatter #georgefloyd #saytheirnames.

Adele eeskujul võtsid rassismi ja George Floydi teemal sõna ka Anna Paquin, Professor Green, Katie Piper, Peter Andre ja Camilla Thurlow.