Kolmapäeval aset leidnud artisti Drake sünnipäeval varastas alati lummavalt ilus olnud Adedele rambivalguse oma uue figuuriga, mille saavutamiseks võttis naine ette erinevaid samme, vahendab Dailymirror.

31-aastane lauljatar ütleb, et uuendas enda harjutuste kava ning dieeti. Näiteks on megahitt "Hello" autor hakanud kasutama jõusaalis pilatese masinast. Reformer pilates nime all tuntud harjutuste seerial tuleb abiks voodisarnane masin, millel vedrude ja ratastega masin aitab treenijal teha erinevaid venitava loomuga harjutusi. Lisaks tõstab lauljatar jõusaalis ka raskuseid.

Lisaks uuele treeningukavale on 19 kilogrammi kaotanud Adele uuendanud ka enda dieeti sellega, et lõikas oluliselt vähemaks enda suhkru tarbimist. Lauljatar naljatas eile Instagrami postituses, et kui kunagi naine nuttis, siis nüüd ta higistab.

Dieet, mida Adele toitumisnõustaja soovitab, julgustab sööma palju taimset toitu nagu näiteks lehtkapsas ja tatar, mis pidavat pärssima söögiisu ning aktiveerima keha "kõhna geeni."