Monte Carlo Tsirkusefestival toob igal aastal kokku maailma tsirkuseartistide paremiku, tsirkusemaailma Oscariteks nimetatud auhinnad on tsirkusekunsti kõige ihaldatumad.

Tallinnas, Tartus ja Jõhvis toimuvatel galaetendustel astub üles tsirkuseartistide trupp, mis koosneb üksnes Monte Carlo tsirkusefestivali võitjatest. See on kõige kõrgetasemelisem tsirkusekunsti sündmus Eesti ajaloos.

Tallinnas, Tartus ja Jõhvis toimuvatel suurejoonelistel galaetendustel astuvad üles:

  • Igor Baybaki akrobaaditrupp, keda on pärjatud arvukate tsirkusemaailma ihaldatud auhindadega. Koosseisu kuuluvad riistvõimlemise meistersportlased, kes lummavad vaatajaid oma inimvõimete piire kompiva osavusega.
  • Klounitrio Equivokee, kes pälvis Monte Carlo festivalil ihaldusväärse Pronksklouni preemia.
  • Laste lemmik legendaarne Mr Dalmatin, kes astub rahva ette kaheteistkümne puudli, nelja dalmaatsia koera ja kolme poniga. Mr Dalmatin sai ülemaailmse kuulsuse pärast 2005. aasta Monte Carlo festivali, kus esitles esmakordselt oma imelisi neljajalgseid sõpru.
  • Tsirkusekunsti galaetenduse muudab unustamatuks Eesti ühe hinnatuma tantsuagentuuri Showstoppers varieteeprogramm koos Kaire Vilgatsiga.

Monte Carlo tsirkusefestivali asutas 1974. aastal Monaco prints Rainier III, kelle suurimaks kireks oli just tsirkus ja selle imelise kunsti edendamine. Alates sellest ajast on festival kasvanud ja tuntust kogunud üle kogu maailma, festivali patrooniks on Monaco printsess Stephanie.

Monte Carlo tsirkusefestivali staaride etendustes ei kasutata metsloomi!

Piletid leiad Piletilevist!

Küsi lisainformatsiooni info@tsirkusmontecarlo.ee või leia veebist www.tsirkusmontecarlo.ee ja Facebook.

Jaga
Kommentaarid