Siin võib küll vaat et sõna otseses mõttes öelda, et andis sõrme, aga läks terve käsi. Näitleja Agnes Aaliste (29) sattus tattoodest nii suurde vaimustusse, et läheb tegema juba ei tea mitmendat kehakaunistust... Agnese ühel käel on juba ankur ja rooliratas, ka kolmas tuleb mereteemaline!

Näitlejatar on hoos alates jaanuarist, mil lahkus salongist esimese tattooga: «Sellega on nii, et kui ühe teed, teed teise lisaks! Kõik mu tätoveeringud on ühes teemas. See minemaseilamine sümboliseerib minu jaoks vabadust.»
Ühe tattoo tegemiseks inpsireeris Agnest David Gray muusika. «Kui ma paar aastat tagasi Londonis elasin, kuulasin ma hästi palju David Gray muusikat, eriti tema laulu «Sail Away». Oli kevadine aeg. See laul tuleb mulle igal kevadel tagasi, iga kord pisut teistsugusemas vormis – mõnikord valusamalt, mõnikord ilusamalt.»
Sel aastal saabus Agnese jaoks kevad juba jaanuaris – just siis tundis ta, et peab laulu pealkirja oma kehale kirjutama. «Mu vasakul käel seisab «Sail away with me» ja ma absoluutselt armastan seda tätoveeringut!»
Meile meeldib see ka!