Anderson lisab, et eluga õpitud tarkust proovib ta ka edasi anda: "Õpetan oma lapsele ka, et naeratus on sinu kõige tugevam relv. See on kõigi puhul nii. "

Näitleja selgitab, et positiivne suhtumine on eeliseks mitmel rindel: "Naeratades saavutad palju rohkem kui nõudes, jonnides või vihastades. Naeratades tulevad asjad poole lihtsamalt, sest vinguda ja viriseda on nii lihtne, aga proovi hästi öelda."

Anderson tunnistada, et selline vaade pole eestlaste seas kuigi levinud ja jätab esmalt totaka mulje: "Proovi öelda oma perele hästi nii täna kui homme. Neile tundub, et oled kas imelik või purjus. Vaatavad, et mis sa tahad või et kas on mingi jama tulemas. Kui hästi ütled, inimesed sageli ehmuvad. Mõnele pole võib-olla aasta otsa hästi öeldud ja kui siis ütled, on huvitav jälgida, kuidas ta hakkama saab."

Näitleja lisab, et kuigi "Klassikokkutulek" on komöödia, on nali tunnetuslik ja ei pruugi kõigile sobida: "Olen otsest naljategemist vältinud ja filmis olemegi tõsised mehed, ei tee ise nalja. Kõik mured on elulised. Vahel tundub ju kõigile, et kisub järjest viltu, et kõik on halvasti. Siis tuleks püüda mitte meelt heita. Mõistlikum on naerda iseenda üle kui teiste üle nalja teha."