39-aastane Dawn Scully väidab, et oli paar nädalat rase, kui läks lahku Neil Trotterist. Neil sündis poeg Liam, kes on praeguseks 18-aastane. Nüüd, kui Dawn teab, et tema poja väidetaval isal on pangakontol kopsakas summa, tundus talle hea idee mehelt pisut raha küsida. “Kui Neil eitab isadust, ütlen talle, et tõestagu seda isadustestiga,” sõnas Dawn.

Dawn soovib, et Neil annaks Liamile ligi 100 000 naela. See summa peaks naise sõnul katma aastate jooksul tehtud kulutused ja olema alimentide eest. Dawn otsustas aga panuseid tõsta ja kirjutas Neilile ja tema perele Facebookis, et on nõus tegema ka kohtuvälise kokkuleppe, mille raames sooviks ta viis miljonit naela.

Seevastu väidab aga 45-aastane lotomiljonärist Neil, et tal pole aimugi üksikema Dawnist ja veel vähem on tal aimu 18-aastasest Liamist. Neil võitis lotoga kopsaka summa 2014. aastal. Neil lisab, et Dawn on üks sadadest naistest, kes on kursis tema lotovõiduga ja proovib nüüd moel või teisel raha välja pressida. “Saan Facebooki palju kirju erinevatelt naistelt, kes väidavad, et mul on nendega laps. Ilmselt on mul üle nelja miljoni lapse juba siin riigis. Igaüks tahab oma osakest,” ütleb Neil irooniliselt.

Dawn aga väidab, et oli Neiliga kokku-lahku suhtes peale seda, kui nad said 1998. aasta kevadel tuttavaks. Naine lisab, et hiljuti polnud tal üüri maksmisekski piisavalt raha ja ta oleks peaaegu kodutuks jäänud, kuid Neil supleb samal ajal rahas.

Poeg Liam ütleb, et soovib, et tema isa Neil aktsepteeriks teda oma pojana ja võtaks vastutuse. Liami arust rabab tema palju ema tööd teha ja oleks palju rohkemat väärt. Noormees lisab, et talle meeldiks ühel päeval ka Neiliga tuttavaks saada.

Dawni väitel helistas ta Neilile, et teatada talle rasedusest, kuid Neil olevat seepeale öelnud, et ta ei soovi lapsi ja palju edu Dawnile oma elus. Neil aga väidab, et tema sellist telefonikõne ei mäleta. See leidis aset 1990ndate lõpus.

Kui Liam sündis, saatis Dawn Neilile koopia Liami sünnitunnistusest, millel on isa lahter tühjaks jäetud.