Täna teatasid mitmed väljaanded, et on saanud vihje, et näitlejannast on välja ilmunud mahlakas kodune seksivideo, vahendab The Daily Mail.

Väidetavalt võeti kõnealune seksivideo üles paar aastat tagasi, mil täna 24-aastane Stone oma kuulsuseteel alles esimesi samme tegi ning oma metsikumal poolel sagedamini välja lasi paista ega osanud arvatagi, et klipp kunagi avalikuks võiks tulla.

Allika väitel on video Emma Stone'i kaamerapartneri valduses, kuid see ei tähenda, et klipp ei võiks internetti levida. Siiski pole praegu veel muretsemiseks põhjust, sest videot pole veel kuskil müügile paisatud ning tegemist võib olla blufiga.

"Emma on väga õnnelik oma eduka karjääri üle ning enda üle uhke, seega oleks ta ilmselt hirmust kange ning teeks ükskõik mida, et video levikut takistada. Tal ei austa põrmugi selliseid staare nagu Kim Kardashian ja Paris Hilton ega tahaks mingil juhul nende moodi ehk seksivideo kaudu tuntud olla," ähvardab allikas ja lisab: "Mida kuulsamaks saab Emma, seda väärtuslikumaks muutub video," sõnanud allikas.

Tõepoolest, 24-aastast armsat punapead (vahetevahel ka blondi) Emma Stone'i ei oskaks iialgi sedasorti seksiskandaaliga seostada. Loodetavasti on tegemist pahatahtliku laimuga ning skandaal ei mõjuta Stone'i imeromantilist suhet poiss-sõbra, Ämblikmeest kehastanud Andrew Garfield'iga.

Vaata võttepaigal armunud noori filmi "Imeline Ämblikmees" treileris: