Tallinna hästi informeeritud kunsti- ja loovringkondades on juba mõnda aega keerelnud kuum uudis sellest, et too salapärane õnneseen, kelle kohta Aigi Vahing (37) oma bestselleris ütleb, et ta temaga abiellub, ei ole keegi muu kui näitleja Taavi Eelmaa (39)!

Niisiis. Los Angeleses aastaid näitekunsti tudeerinud ja siin saateid juhtinud Aigi, kes lisaks oma hiljuti üllitatud menuraamatule «Valik» avalikustas sellegi, kuidas ta buliimia seljatas, olevat seega distantssuhtes. Uurija Posti rollis seriaalis «Kelgukoerad» vaatajate südameid võitnud Taavi Eelmaa tunnistab, et ta on selle infoga enda ja Aigi (pildil enne kiilaksajamist) kohta isegi kursis! Taavi tunnistab, et loomulikult nad Aigiga tunnevad teineteist ja on koos mänginud koguni ühes Kristiina Davidjantsi filmis.

Taavi ei tee saladust, et Aigi on kena naine. «Me oleme käinud nii einestamas kui ka niisama kõndimas — ta on minu hea sõber,» sõnab Taavi, kes usub, et küllap on tema ja Aigi kohta pakkunud kõneainet nüüd ikkagi seesama mainitud raamat.

«See on ikkagi raamatu järelkaja — ja kuna raamat oli huvitav, siis ta tekitas ka palju kõneainet. Aga eks kõneaine on, nagu ta on, mõni keerukam, teine vähem keerukam. See on ikkagi raamat, kus kirjanikul on voli ka fiktsiooniga tegeleda.”

Suure Lombi taga viibiv Aigi jääb tabamatuks. Taavi lisab abiellumise teemal veel vaid nii palju, et kui tal ka selliseid aktiviteete oleks, jätaks ta need ennekõike ikka enda teada…