Aigi, kes on loobunud teda aastaid ehtinud pikkadest blondidest kiharatest, ütles "Pealtnägijale", et kui sees hakkavad asjad muutuma, siis need paratamatult mõjutavad ka välist.

Peagi ilmub Aigi autobiograafia "Valik", milles naine oma sõltuvusest lähemalt räägib. Aigi, kes on nüüdseks kaks aastat oma sõltuvusest prii, on Ameerikas teraapias käies näinud, kuidas inimesed sellesse haigusesse surevad.

Aigi rääkis, et buliimia käis tal tsüklitena ning toitu kulus tsükli ajal ikka meeletutes kogustes. "Halvimatel päevadel sa midagi muud ei teegi, kui ainult sööd ja oksendad," rääkis naine oma minevikust.

Pärast Eestist lahkumist püüdis ta buliimiat erinevate tervist kahjustavate vahenditega leevendada. "Enamus enesehävitusvahendeid on mulle tuttavad," ei teinud Vahing saladust, et nii alkohol kui narkootikumid kuulusid tema ellu.

Nüüdseks on Vahing buliimia kontrolli alla saanud, kuid päris paranenuks ta ennast veel pidada ei saa. Tema elu käib ranget dieeti jälgides, sest teatud toitude söömine tekitaks suure tõenäosusega uue buliimiahoo.

Aigi loodab, et ka Eestis hakkaksid tööle toitumishäirete all kannatavate inimeste tugigrupid, milles on kergem oma haigusest jagu saada.