Endine telesaatejuht ja nüüd Ameerikas elav ja tegutsev Aigi Vahing tunnistas saatele "Pealtnägija" antud intervjuus, et on söömishäiretega kimpus olnud 14 pikka aastat.

"Buliimia kestis 21-35. eluaastani," tunnistas naine avameelselt.

Koguseid, mida Aigi sõi, ei saanud tema sõnul mõõta taldrikutes vaid kandikutes. "Sellest ei teadnud mitte keegi," räägib Vahing. Suured kogused, mida ta sõi, tulid sama kiiresti oksendamise näol välja.

Kui Aigi 2007. aastal "Eesti otsib superstaari" saatejuhi pakkumise vastu võttis, ei osanud ta aimata, et esimese asjana hakkavad väljaanded arutlema hoopis tema kehakaalu ümber. "Ühes lehes kirjutati, et Aigi Vahing on ilmselt lapseootel. Tegime Jüri Naelaga nalja, et tõepoolest - nii see on. Juhtus."

"Enamus enesehävitusvahendeid on mulle tuttavad," rääkis naine ning ei teinud saladust, et  alkohol kui narkootikumid kuulusid mingil hetkel tema ellu.

Sügavast terviseprobleemist sai Aigi jagu tänu meditatsioonile. Iseenda on ta üles leidnud Ameerikas, kus ta hetkel tegutseb ja näitlemist õpib.

Kui Eestis osatakse abi anda alkohoolikutele, peaks Vahingu meelest kiiresti mõtlema ka neile, kes söömishäiretega hädas on.