Lapsepõlves maal sirgunud ning siis pealinna õnne otsima ja lauljakarjääri tegema tulnud Airi Allvee on armastuse kutsel tagasi maal, Anija vallas. Airi armus autode parandajasse Andres Rohiojasse. 

Airile tegi maale kolimise lihtsamaks see, et ta oli selle kandi ja inimestega juba varem hästi tuttav. "Minu lähedane sõbranna elab seal ja käisin tal tihti külas," selgitab Airi. "Andrest, kes on nüüd minu elukaaslane, tundsin aastaid – lävisime ühes seltskonnas. Isegi tema ema olen tundnud ligi kümme aastat. Kui tuttavad said teada, et oleme paar, oli see kõigile päris suur üllatus."

Kuidas sõprade vahel armuleek lahvatas? "Seda ma tõesti ei tea, ei oska seletada... Tundus, et me sobime," sõnab Airi, kelle sõnul on Andres kuldsete kätega mees. Tema jätkab laulmisega ja esineb üle Eesti. "Muidugi on kõige rohkem kontserte Tallinnas ja ma pole ka oma Pelgulinna korterist loobunud. Samuti on alles minu maamaja Vändra vallas," pajatab Airi.

Lauljatar pole maha matnud ka oma väikese muusikaerakooli loomist ning kinnitab, et paljud Anija valla vanemad on tema käest juba uurinud, kas saaks oma lapsi tema juurde laulutundi tuua. „Lapsi seal jagub. Ainuüksi Kuusalu koolis, kuhu läks esimesse klassi ka minu tütar, käib 800 last. Nii et kõik on võimalik!"

Jaga
Kommentaarid