"Sul on kogemus oriendi seksuaalsusega, kummad on paremad, kas Eesti või India mehed? " pugesid saatejuhid Ingrid Peek ning Elo Mõttus-Leppik paari teki alla. "See pole selles kinni, et mis rahvus. See on ikka nii, et sul on inimese vastu tunded, kui sa armastad. Kihvt juba siis, kui käest kinni hoiad. See on puhas energia kahe inimese vahel. Suuruse ja muu jutt on paljas meelelahutus," kummutas Airi kuuldused, et üks rahus on voodis parem kui teine.

"Aga kõik see kamasuutra ja tantraseks, oled sa sellega tutvunud?" ei andnud saatejuhid vooditeemadel veel armu.

"Mina olen seda juba ammu uurinud, seda tantramaailma. Aga praktiseerida saabki siis, kui on armastuse tunne. Sest mis ta muidu on – sport, liigutamine?" arutles Airi.  

Ja siis saabus ilmselt kõige hullem küsimus, mille Eestisse koos Airiga tulnud Vipul kunagi vastama on pidanud: "Vipul, mida arvad, sa oled kogenud naisi erinevast maailmast. Eeldan nii. Kas on ka mingi erinevus armatsemise kunstis?" Kohmetul mehel jäi üle vaid tõdeda, et see on tema esimene abielu. Olukorra päästis ja sõnajärje võttis aga üle Airi, kes selgitas "Abielu nende mõttes tähendab, et esimene suhe kui selline."

"Kas aga mees oli siis tõesti abiellumiseni süütu?" ei jätnud saatejuhid veel rahule ja uurisid imestunult. "Kõik sellest kinni ei pea, aga tema on sellisest perest tulnud, kus vanematel on nii, et vanemad austavad ja armastavad üksteist ja tal on kõrge moraal sellega kaasa tulnud. Muidugi algul ta rääkis mulle igasugu lugusid, kuna mul elu natuke teistsugune olnud, sest ta arvas, et ma ei abiellu temaga, aga hiljem tuli välja, et leiutas neid lugusid kokku, sest tegelikult polnud tal õrna aimugi," selgitas Airi mehe eest India kultuuri ja mehe pere arusaamu seksimaailmast.