"Vipuli vanemad üritasid teda päästa viimase hetkeni nii palju kui andis ja olid veendunud, et ega ma ju tegelikult ei tule sinna. Nad ei teadnud sedagi, et ma olen varem abielus olnud ja et mul on juba lapsed varasemast suhtest. See jäi saladuseks isegi siis, kui me abiellusime," meenutab Airi, kes võttis endale 35-aastaselt 27-aastase mehe. "Ta vanemad ootasid rikast naist ja Vipul ei julgenud öeldagi kellelegi, et tema maksab tegelikult kõik kinni," muigab Airi.

Nüüdseks on Airi mineviku varjud välja tulnud ning mõlemad tunnistavad, et see oli nende jaoks raske aeg, kuna Vipuli terve India suguvõsa korraldas üüratu skandaali. "Seda olukorda leevendas vaid asjaolu, et meil sündis poeg. Vipulil pole ühtegi luukeret kapis. Mina olin lõpuks nagu patukott ja tal polnud midagi vastu panna," jutustab ta.

Airi on seisukohal, et kriitikat ei pea ülemäära palju südamesse võtma. "Elu on liiga lühike, et negatiivsuse peale energiat kulutada. Ja, ma pidin lähedastele muidugi selgeks tegema, et lõppkokkuvõttes läheb kõik hästi. Ja nüüd ongi kõik hästi, mu ema saab Vipuliga suurepäraselt läbi, ta on lapsest nii vaimustuses," rõõmustab lauljatar.