Birgit Õigemeel (nüüd Sarrap) ja Indrek Sarrap

Pisipoega kasvatav muusikutepaar pole ehk koos olnud veel aastakümneid, ent miski nende tugevas liidus, mida seob ka tööalane partnerlus, annab julgust arvata, et abielus püsitakse veel kaua. Loodame! Pulmad pidas 2011. aastal esmakordselt romantiliselt seostatud paar 15. märtsil Tais. 

Leslie Laasner ja Inga Vatsk (nüüd Vatsk-Laasner)

See kaunis paar hakkab oma pulma-aastapäeva tähistama 13. juunil ning loodetavasti veel palju pikki aastaid. Juba 22 aastat paar olnud muusik Laasner ja tema kaunis kaasa Inga kinnitavad, et pikk kooselu ei tähenda seda, et "paber" midagi juurde ei anna. Annab küll ja kuidas veel!

Heimar Lenk ja Helle Virt (nüüd Virt-Lenk)

Elupõline poissmees? Võta näpust, elu pole läbi, kuni see on läbi! 19. juunil vedas 68-aastane poliitik Otepää kirikus altari ette oma kauaaegse kallima Helle Virti, kes nüüd kannab nime Helle Virt-Lenk. Üliõnnelik Heimar on oma otsusega vägagi rahul ning just seepärast, et laulatus ikka kirikus aset leidis - nagu kord ja kohus, taevase isa palge ees.

#❤️

A photo posted by Genka (@paksbasilio) on

Henry Kõrvits ja Maris Uusna (nüüd Kõrvits)

Raadiohääl Maris Uusna ning räppar Henry Kõrvits alias Genka on teineteise kõrval olnud aastast 2009 ning nende peres kasvab kaks last. 10. juulil saabus lõpuks ka see õnnis hetk, mil kaunis paar lõpuks valged jänesed sülle võttis. 


Siim Nestor ja Laura Kallasvee (nüüd Nestor)

Eesti Ekspressi muusikaajakirjanik Siim Nestor ja tunnustatud fotograaf Laura Kallasvee on olnud paar juba pea kogu täiskasvanuelu ning pea neli aastat tagasi sai nende pere ka järelkasvu pisitütre näol. Vaid nädalapäevad tagasi tegid Laura ja Siim oma sõpradele ja sugulastele rõõmu ning pidasid maha võluvalt looduslähedased pulmad. Hõissa!