Oma värsket sekspommistaatust kommenteerib vähem kui kaks aastat tagasi koos näitleja Orlando Bloomiga pisipoja emaks saanud modell ajakirjale antud intervjuus nii: "Mul on fotovõtetel alati läbi lõbus. Mul on väga flirtiv termperament, seega tundub see kõik mulle väga loomulik," sõnas supermodell. Victoria's Secreti modellina tuntud 29-aastane Kerr nimetati tänavu aprillis Austraalia ajakirja Who poolt 2012. kauneimaks inimeseks. 

Hoolimata sellest, et naisest on saanud globaalne seksisümbol, tunneb naine end hingelt aga jätkuvalt selle poisiliku plikana, kes ta oli lapsena, räägib ta ajakirjale. "Veetsin oma lapsepõlve vanavanemate farmis õue peal mängides. Näiteks õppisin ma mootorrattaga sõitma juba 6-aastaselt," meenutab Kerr oma lapsepõlve ja lisab, et armastab siiamaani mägesid, õhku ja merd ning aeg-ajalt ka puu otsa ronida.

Ka armastab ülieduka karjääriga modell endal riideid seljast heita, mida ta on muuhulgas teinud ajakirja Harper's Bazaar jaoks ning nüüd ka värskele Esquire'i ajakirjale, tõestamaks oma tiitliväärilisust. "Ma usun naisekeha ülistamisse," sõnab Kerr ajakirjale. 

Vaata Miranda Kerri Esquire UK jaoks tehtud topless-pilte The Telegraphist.