«Näen oma nelja-aastase tütre pilgust, et tema põlvkond muudab maailma paremaks elamispaigaks,» ütleb viis kevadet tagasi Eesti üle aastate eurolaulufinaali, ja seal kuuendale kohale laulnud Sandra Nurmsalu.

Kohe stardib Sandra Nurmsalu (25) oma tagasituleku suvetuurile «Aita mööda saata öö». Sumedatel suveõhtutel üle Eesti, nagu reklaam pealkirjastab. Koos konkurent-kolleeg Margus Vaheriga, kes aastal 2007 edestas Sandrat ETV seni viimaseks jäänud talendikonkursil «Kaks takti ette». Enne kui uue aja reality-vormis superstaari otsing peale tuli.
Sandra möönab, et tal vedas. Ujeda tähehakatisena Alaverest polnuks tema olnud küll küps, et telekaamerad valvavad-võtavad teda telepilti 24h. Proovides-hotellis-basseinis. Ta kahtleb, kas iga noortalent peab ikka ennast järjest uutes žanrivoorudes, pihik lõhki, püüdlikult uuest küljest tõestama. Sandrale sobis, kui «Kahes taktis» anti finalistidele ülesanne ette valmistada järgmiseks vooruks laulunumber laadis: mis on päriselt sinu oma muusika, mida sa päriselt Eesti lavadel tegema tahaksid jääda.