Nilov sõnas Publikule, et Liana surm oli perekonnale olnud väga ootamatu, alles neljapäeval rõõmustas viiekordne ema Facebookis oma kõige pisema üle – vaid nädal tagasi sündis talle poeg Janno.

"Reedel hakkas tal halb, abikaasa kutsus kiirabi, kuid haiglasse nad ei jõudnuki. Mis täpselt juhtus, seda me täna ei tea."

Kuna laste isa sel kuul lasterahasid endale ei saa, siis on perekonnal rahaga väga kitsas. "Mõistan, et ema ei asenda ka miljard eurot, kuid ehk leevendab pisutki pereelu see, kui toit oleks siiski laual."

"Mõni naine on loodud emaks, Liana oli üks neist. Ta ei olnud haritud, kuid ta oli hea ema, kes tahtis, et tema lapsed saaksid hea hariduse ja seega ta tegeles oma lastega väga intensiivselt," rääkis Nilov.

Praeguseks on pere heaks annetatud 1400 eurot, annetusi saab teha "Kodutunde" annetuskontole.

"Hästi, hästi. Surve on nii tugev, et vôtame vastu sihtotstarbelisi annetusi. Liana imetillukesed lapsed vajavad toetust, see on kindel. Õdesid-vendi vôib olla mitu, kuid ema ja isa on kordumatud ja asendamatud. Teeme seda siis üheskoos ja turvaliselt.

Kui tahad Liana lapsi aidata, tee oma annetus "Kodutunde" annetuskontole saaja: OÜ Õuetuba EE382200221049870559 kindlasti märgi selgituseks Liana pere. Matame emme väärikalt, laseme issil leinata ning hoiame lastel kõhud täis!" on kirjas "Kodutunde" Facebooki postituses.

Jaga
Kommentaarid