Ajakiri TopGear Eesti tähistab märtsis oma ilmumise esimest aastapäeva – esimest korda ilmus julgete väljaütlemiste, peene huumori, asjakohaste artiklite ja suurepäraste fotodega autoajakiri Top Gear eestikeelsena 7. märtsil 2012. aastal. Sel hetkel oli Eesti 30. riik maailmas, kus ajakiri Top Gear ilmumist alustas.

Nagu Top Geari telesaates, nii ei käsitleta ka ajakirjas teemasid üleliia akadeemiliselt ega objektiivselt, pigem on märksõnadeks mängulisus, vaimukus ja meelelahutus. Selle poolest erineb Top Gear enam-vähem kõigist ülejäänud autoajakirjadest maailmas. Ajakiri on tihedalt seotud Top Geari saatesarjaga – oma püsikolumnid on Top Geari saatejuhtidel Jeremy Clarksonil, Richard Hammondil ja James Mayl, samuti astub regulaarselt üles neljas saatetegelane Stig.

TopGear Eesti on ainsa eestikeelse autoajakirjana suuteline pakkuma oma lugejatele pidevalt kõrgetasemelisi originaalmaterjale maailma kõige eksklusiivsematest autodest, millega sõidetakse kõige eksootilisemates kohtades. Esimese ilmumisaasta jooksul on käidud kosmoses, sõidetud vee all, löödud rekordeid tava-, elektri- ja juustumootoriga autodega. Tõlkelugude kõrval moodustavad kuni kolmandiku Eesti päritolu artiklid.

Ajakirja TopGear Eesti esimene sünnipäevapidu peetakse 15. märtsi õhtul Venus Clubis Tallinnas. Baaris teenindavad pidulisi tuntud autosportlased. Sünnipäevapeol jagub Top Gearil üllatusi hommikuni ja kõigi külaliste vahel läheb loosi AS Silberauto pakutav Mercedes-Benzi kasutusõigus.

Üritust juhib DJ Vaido Pannel ja mootorit aitab käivitada Bacardi Oakheart. Uksed avatakse kõigile huvilistele kella kümnest õhtul ja esimesel tunnil on baaris sünnipäevahinnad.

Ajakirja väljaandja Eestis on AS Ajakirjade Kirjastus, TopGear Eesti peatoimetaja on Toomas Vabamäe.