“Mul oli suur rõõm vastu võtta Ekspress Meedia pakkumine asuda Jana peatoimetajaks ja alustada koostööd Eesti ühe kõige kiiremini areneva meediaorganisatsiooniga. Ootan huviga, kuidas saan oma seniste kogemustega aidata kaasa populaarse ja armastatud ajakirja arengule. Loodan väga, et meil õnnestub koos teiste Ekspress Meedia väljaannetega, eriti RusDelfiga, mitte vaid senist positsiooni hoida, vaid ka auditooriumit kasvatada ning saada uutele tellijatele ning lugejatele oodatud kaaslaseks,” lausus Darja Saar.

Lisaks Darja Saarele asuvad ajakirja Jana kirjutama ning toimetama Darja Krehhova ja Andrei Šumakov.

“Jana on seni vapralt seisnud keerulisel meediaturul ja nüüd, mil kõige lähedasemaks partneriks saab RusDelfi, on põhjust oodata, et oluliselt kasvab ajakirja nähtavus veebis ja tuntus üksikmüügis ja tellijate silmis. Darja Saar suutis edukalt luua venekeelse telekanali ETV+, nüüd on ta ees teistsugune väljakutse – viia Jana sisu, loetavus ja tiraaž järgmisele tasemele. Darja ja Jana toimetus ei ole selle väljakutse ees üksi, nende selja taga on kõik Ekspress Meedia toimetused,” kinnitas Delfi ja Eesti Päevalehe peatoimetaja Urmo Soonvald.

Ajakirja senine peatoimetaja Natalja Saal lausus, et muutused on meie ajastu olemus.
"Aeg näitab, et kõik muutused on paremuse poole. Loodan, et nii juhtub ka seekord. Täname siiralt kõiki, kes koos meiega aastate jooksul aitasid luua ajakira Jana – meie toimetus, autorid, vabakutselised, meie lugude kangelased ja muidugi meie lugejad. Ajakiri ei ole vaid toimetus ja lugejad, vaid suur ja keeruline projekt, kus iga detail omab tähtsust ja mõju,” lisas Saal.

Ekspress Meedia tänab Jana senist toimetust tehtud töö eest ajakirja loomisel, kasvatamisel ja arendamisel.

Esimene uue toimetusega tehtud Jana ilmub 2019 aasta jaanuaris.