Ajakirjade Kirjastus ühendab sügisest ajakirjad Anne ja Stiil, eesmärgiga koondada ühte ajakirja mõlema väljaande tugevaimad küljed.

Ajakiri on suunatud naistele vanuses 20-39.a ja käsitleb kõike, mis seondub kaasaegse ja aktiivse naise elulaadiga: põnevad persoonid, põletavad suhteteemad, ilu- ja moeuudised, trendid, tervis, karjäär ja tervislikud eluviisid.
Anne on populaarne 30.-aastates lugejate hulgas, Stiili hindab kõrgelt moe- ja trenditeadlik lugeja. Ühinenud ajakirjal on arvestatav potentsiaal võita mõlema sihtgrupi sümpaatia ja tõusta 20-39 naiste hulgas kõige hinnatumaks kuukirjaks.
Uue kontseptsiooniga värske ajakiri jõuab lugejateni septembrikuus.

AS Ajakirjade Kirjastus on Eesti ajakirjade kirjastamise turuliider. Ajakirjade Kirjastus annab välja 24 väljaannet, mille lugejate koguarv on üle 1 miljoni. Ajakirjade Kirjastuse väljaannete hulka kuuluvad Kroonika, Eesti Naine, Naised, Nädal, Teleleht, Kodukiri, Tervis Pluss, Oma Maitse, Pere ja Kodu jpt.
Peale ajakirjade kirjastatakse ka kliendiajakirju ja raamatuid, millest tuntuim on kokaraamatute sari “100 rooga”. Lisaks on Ajakirjade Kirjastusel neli internetiportaali: NaisteMaailm.ee, Toidutare.ee, Kroonika.ee ja Telekas.ee.
Ajakirjade Kirjastuse omanikud on võrdselt Eesti Meedia ja Ekspress Grupp. Ajakirjade Kirjastuse juhatuse esimees on Mart Luik.