Veel mõnda aega tagasi soovitas Ints Anna-Maria Galojanil end politseile üles anda. "Ega ei pääse, nagunii saavad kätte," rääkis mees Publikule.

Ints rääkis siis, et vanglat pole mõtet enam karta. "Tänapäeva vanglas ei ole enam hullu midagi. Varem olid kõik koos ja igasugused jamad käisid. Nüüd on kambrid ja viisakas."

Kuigi Ints võtab määratud karistust kui paratamatut ja kandmisele määratud fakti, ta vanglat siiski heaks kohaks ei pea. "Ma ei soovitaks seda isegi vaenlasele," andis ta mõnda aega tagasi nõu.

Paraku ei suutnud varem korduvalt karistada saanud Nõia-Ints kriminaalselt teelt kõrvale hoida ning on nüüd taas trellide taga.

Eeluurimisel kogutud andmetel pani Leibur koos 28-aastase Esko ja 26-aastase Marttiga väljapressimise toime mullu 28. märtsi õhtul Tallinnas, kui nõudsid tuttavalt mehelt esmalt 100 euro ja seejärel veel 20 euro tasumist. Samuti käskisid süüdistatavad kannatanul hankida iPhone´i nutitelefon ja see neile loovutada. Mehed takistasid kannatanul autost lahkumast ja kasutasid tema suhtes vägivalda, tuvastas politsei.