Väidetavalt on saatejuht pidanud pikad vestlused maha produktsioonifirmadega Warner Bros. ja Telepictures, kes legendaarset telesaadet "The Ellen DeGeneres Show" toodavad, vahendab Fox News. DeGeneres on neid hoiatanud, et kaalub tõsiselt pikki aastaid kestnud telesaate lõpetamist.

"Ta tunneb, et ei ole võimeline jätkama ning ainus viis oma nime puhastamiseks on täielikult uuelt lehelt alustamine," selgitas Telepicturesi töötaja.

Hiljuti levis avalikult ka saatejuhti pöördumine oma töötajate poole, mis oli esimene kommentaar, mille DeGeneres olukorrale andnud on. "Meie saate esimesel päeval ütlesin ma kõigile, et see saab olema rõõmus koht, kus mitte keegi oma häält ei tõsta ja kõiki koheldakse austusega," meenutas DeGeneres kirjas, mille oma töötajatele saatis. "Ilmselgelt on midagi muutunud ning ma olen väga pettunud, et olukord enam selline ei olegi."

Saatejuht lubas töötajatele, et kord, mida võtteplatsil seni hoitud on, muutub ning ta annab endast kõik, et praegune olukord enam kunagi ei naaseks.

Kuulujutud hakkasid levima aprillis, kui anonüümseks jääda soovinud võttemeeskonna liikmed kaebasid, et neid pole töö edasisest käekäigust teavitatud.