Kivisaar selgitas Sky Plusi hommikuprogrammis, et ärkas täna juhuslikult enne äratuskella ja mõtles, et hakkab rahulikult hommikuste toimetustega juba peale. Esimese asjana läks saatejuht muidugi vannituppa, kus ka omajagu aega kulus.

"Vaatan siis sinna akna poole ja näen, et akna ees või taga, aru ei saanud hästi, kerkib selline väike suitsuvine. Umbes nagu viiruki seest tuleb," selgitas Kivisaar ja tunnistas, et ta ei suutnud kuidagi aru saada, mida ta näeb.

"Järgmisel hetkel, kui ma tundsin kärsahaisu, siis sain aru, et see tuleb siit samast, koridorist. Siis näen, kuidas aknaraam põleb. Leeki ei olnud, aga mustaks oli läinud ja suitsu tuli."

Esmalt mõtles raadiohääl, et magab veel, sest ei saanud kuidagi aru, kuidas selline asi tekkida võib. "Poes müüakse neid ümmargusi peegleid, mille üks pool on tavaline ja teine on suurendusklaas. Mul on selline peegel kodus, jala peal. Mingil põhjusel oli see peegel sattunud triikimislaua peale, mis oli akna ees ja oli selle suurendusklaasiga päikese poole. Sealt tuli see kiir ja hakkas süütama aknaraami," kirjeldas Kivisaar uskumatut juhtumit.

"Ma arvan, et viie või kümne minuti pärast oleks maja põlema läinud," ei suutnud saatejuht endiselt toimuvat uskuda. "Selle peegli ma vist viskan minema või panen kappi."