Värskes Kroonikas: Julge suuvärgiga, hiljuti parimaks meesraadiohääleks valitud Sky Plusi hommikuärataja Alari Kivisaar ikka oskab üllatada. Õhkõrnal musta huumori ja räige solvamise piiril kõndis ta oma ütlemisega taas ühel hommikul värskeid ajakirju lapates ning seal moelooja Arne Niidu ning oma kaassaatejuhi Kristjan Hirmo pilte kõrvutades ja analüüsides.

«Arne Niit, kes näeb Kristjan Hirmo kõrval välja nagu hale koopia, nilbe käkk,» teatas Alari Kivisaar. «Arne Niit on history. Uus stiiliikoon on sündinud – Kristjan Hirmo!»
«Kui te naljast aru ei saa, siis ma ei oskagi midagi kosta,» ütleb Alari, kes pidas oma ütlemisega enda sõnul silmas üksnes seda, et Kristjan nägi sellel pildil Eesti ühe stiilseima moeguru kõrval väga šikk välja.
Arne Niit pole raadios öelduga kursis. «Ma kahjuks ei tea kumbagi meest ega seda, mida nad rääkinud on. Kui ma kõiki ütlemisi hinge võtaksin, ei saaks ju üldse elada!» sõnab Niit. «Ma tean, kes ma olen ja ma ei lase end öeldust tõepoolest heidutada. Mul on paks nahk!»
Parim meesraadiohääl ja käkihuumor... kes neid suudaks lahuta!

Jaga
Kommentaarid