Praegu on see Suur-Helsingi raamatukogude enim laenutatud raamatute edetabelis teisel kohal. Selline huvi on märkimisväärne, sest Suur-Helsingis, mille moodustavad linnad Helsingi, Espoo, Kauniai­nen ja Vantaa, elab ligi poolteist miljonit inimest.

"Väga tore! Esimene koht oleks muidugi veel parem... Arvestades sealset tohutut pakkumist, on ka see juba väga hästi," sõnab Aleks.

"Põgenemine" keskendub põgenemisele ning Lepajõe ja tema kaaslaste Rootsi jõudmisele, "Röövlinnud" Lepajõe ja Raivo Roosna toime pandud Tillanderi juveelipoe relvastatud röövile Helsingis 1985. aastal. Röövitud ehete väärtus oli ligi 1,4 miljonit Soome marka. Päev hiljem "puistasid" mehed ka Helsingi Osakepankki kontorit, kust said saagiks 100 000 marka "reisiraha".

Paar aastat pärast vahelejäämist, aastal 1987 kirjutas Lepajõe kirjastuse Kirjayhtymä tellimusel vanglas oma esimese raamatu "Kapinallinen" (tõlkes – mässaja), mida saatis müügiedu. Sel aastal kavatseb Lepajõe Eestis välja anda oma triloogia viimase raamatu.