Panajotov selgitab, et lauljanna sai küll ravi ning ka viimasel aastal üritati tema diabeeti ja podagrat ravida, kui asjatult, vahendab Bublik.

Tulemusteta pingutused viisid selleni, et Natšalova kaotas täielikult usu meditsiini, mistõttu pöördus ta religiooni poole. Sõber meenutab, et mõned kuud enne oma surma läks lauljanna Iisraeli. Kuigi ta ka seal kohalike arstidega suhtles, siis peagi palus hoopis jumala abi.

"Mõned kuud enne oma surma läks ta Jeruusalemma. Ta nuttis müüri ääres, palvetas ja palus jumalal end tervendada," avaldab Panajotov.

Sõbranna õnnetu lahkumisega kaasnenud "tsirkus" ajab mehe suisa endast välja. "Kuidas on võimalik, et inimese hauale korraldatakse ekskursioone? Muidugi on need, kes pileteid ostavad, haiged. Mõistlikud inimesed mõistavad, et Julia ei olnud pühak. Ta oli tavaline inimene: ilus, hooliv ja väga andekas."

Panajotov tegi puust ja punaseks ka selle, et olenemata kuulujuttudest, ei puutunud Natšalova alkoholiga kokku. "Tema haigusega oli joomine rangelt keelatud. Ta oli karsklane."