Artist tunnistas "Reporterile", et liigne alkoholi tarbimine kestis mitu aastat. "No ma lõpetasin ikka seal, kus normaalne inimene oleks surnud. Kui ta tarbiks sama palju alkoholi päevas kui mina tarbisin.

Muusik meenutas, et kui lõpuks probleemiga arstini jõudis, imestasid ka nemad tema tarbitud koguse üle. "Ütlesin, et noh, viis poolikut päevas ikka läheb. Ta ütles, et teised inimesed oleks surnud, aga ma tulin ise omal jalal."

Veziko ei pea ennast kindlasti inimeseks, kes teistel joomist kellaks, kuid toob tähelepanu sellele, et enda harjumusi peaks jälgima. "Ma tahan seda öelda, et kui sa jõuad ise selle äratundmiseni, et sul on probleem, siis ma tean, et sealt läheb veel aastaid enne, kui sa hakkad midagi tegema."

Tihti oli probleem ka nii hull, et mehel polnud aimugi, mis päev on. "Ma enam-vähem piirkonda teadsin, et noh keegi korjab su peale, viib esinema ja tagasi."

Tänaseks on muusik oma probleemist otsustanud rääkida just seetõttu, et teisi omasuguseid julgustada abi paluma.

Veziko meenutas, et kui kolm aastat tagasi arstide poole pöördus saadeti ta minema ja öeldi, et ta järgmisel päeval tagasi tuleks. "Aga minusugused mehed ei tule homme tagasi."

Uuesti abi läks muusik paluma peale taas tsüklis veedetud aastast pausi. Ka siis vedas just sõber ta arsti juurde. "Sellel hetkel, kui sa oled mööda seda spiraali põhja jõudnud, siis oleks tegelikult vaja seda, et keegi annab sulle käe ja ütleb, et lähme nüüd."

"See, et sa hakkaks nägema, et päike tuleb välja, sellega lähebki kuid. Minul läks kaheksa kuud enne kui tundsin, et hästi on."

Üle pikkade aastate kainena püsinud Veziko suurim hirm oli, et kas ta selge peaga ka esineda enam oskab. "Ühel hetkel ma avastasin, et ma ei oska oma kätega midagi teha."

Aasta tagasi jättis muusik ka suitsetamise maha ning võttis seejärel kohe 16 kilogrammi kaalus juurde.