Praegu kannab isa kaotanud laste eest hoolt nende vanaema, kuid Debbie Rowe (50) soovib saada 100% hooldusõigust, vahendab The Sun.

Jacksoni perekonna advokaat Brian Oxman ennustab, et hooldusõiguse 12aastasele Prince`le ja 11aastasele Parisele saab ilmselt vanaema Katherine.

Kuid Jacksoni eksabikaasa Debbie Rowe, kes on poeg Prince`i ja tütar Parise ema, olevat kõigest kaks päeva enne Jacko surma öelnud oma sõbrale, et soovib täielikku hooldusõigust. Naine käis advokaatide jutul ka läinud aasta detsembris, kui kirjutati, et Jacksonil on kõigest mõni kuu elada.

Debbie mõtles maskid välja

Kui lapsed olid veel beebid, kartnud Debbie pidevalt, et nad röövitakse raha saamise eesmärgil. "Mitte Michael, vaid mina mõtlesin välja, et nad peavad kandma maske," paljastab naine. Seetõttu on Debbie pahane, et viimasel ajal lasi Jackson lastel liikuda ringi ilma maskideta.

Naine lubab minna kohtusse ja võidelda, et Katherine Jackson mitte mingil juhul lastega edasi ei tegeleks. 80aastane vanadaam on aga omakorda lubanud hooldusõiguse eest küünte ja hammastega võidelda.

Debbie on öelnud: "Michaeli ema on juba vana ja ma ei taha, et lapsed elavad üle esmalt isa surma ja seejärel vanaema kaotuse."

Müüs lapsed suure raha eest ära

Veel pole teada, kas Jacksonist jäi maha testament, kus peaks olema kirjas soov, kes tema surma korral laste eest hoolitsemise üle võtaks. Isegi, kui mees jättis oma eelistuse testamenti, on Debbie`l ikkagi võimalus taotleda täielikku hooldusõigust.

Aastal 1999 kirjutas Debbie alla kokkuleppele, kus andis laste hooldusõiguse Jacksonile.

Naine sisuliselt müüs oma lapsed nende isale, saades üheksa aasta jooksul üheksa miljonit - miljon USA dollarit aastas. Lisaks sai naine maja Beverly Hillsis ja auto ... Ta tohtis lastega kohtuda 45 päeva järel.

Lastel on turvaline oma sugulastega

Kaks aastat hiljem loobus ta kõigist vanemlikest õigustest ja ütles selgituseks: “Ma ei soovi neid. Mitte, et ma ei armastaks neid, armastan küll. Aga nad pole minu lapsed, nad on Michaeli omad."

Ta loobus ka oma lastega igasugusest kontaktist. Tal oli õigus saata neile kirju, sünnipäeva- ja jõulukaarte. 

Debbie selgitas: “Lapsed ei kutsu mind emaks seepärast, et ma ei soovi seda. Ma tahtsin lapsi vaid selleks, et Michael saaks isaks.”

Prince`i ja Parist on kasvanud jäägitult Michael ja tema perekond.

Jacksonite peresõber sõnab: "On loogiline, et lastel on parem perekonnaga, kes on nendega pisikesest peale tegelenud.  Lapsed ise soovivad jääda lähedaste juurde, kellega nad on harjunud ja kes neid armastavad."

Pole välistatud, et Debbie suruks lastele taas pähe maskid ja keelaks neil avalikus kohas oma nägu näidata ...