"Poleks arvanud, et olen nii kuulus, et teatrimehena pälvin tähelepanu eraeluliselt, pigem võinuks ajakirjaniku kõne puhul loota, et kõnetan erialaselt – hetkel teen Zoomis läbi lavastusproove ja teises tükis osalen näitlejana –, aga fakt on tõene. Minu ja Indira abielu on ametlikult lõpetatud," ütleb Allan Kress. Lavastaja annab mõista, et selle sammuni viisid juba pikemat aega kestnud erimeelsused igapäevaelus – põhjustel seinast seina.

Allani sõnul on iga kooselu eraldiseisev ­lugu ning lõpetamise põhjused erinevad. "Panin Facebookis tähele, et mu kursusevend Teet Margna läks ka hiljuti lahku ja sellest kirjutisest vallandus lausa kultuuriinimeste-meelelahutajate "lahutusrubriik", aga iga lugu on erinev."

Allani jaoks on praegu kõige olulisem, et vanemate sassis suhted ei segaks laste turvalisust ega arengut. "Kaaslased valivad inimesed oma ellu vabatahtlikult ja vastastikuselt, kuid lapsed oleme siia ellu kutsunud ja kui võtta heaolu aluseks klassikaline peremudel, siis lahkumineku puhul on kõigi esmane kohus leida neile kehvade variantide hulgast parim lahendus. Pole ka välistatud, et juba lahkuminek on parem lahendus," leiab Allan.

Indiral ja Allanil on kaks last – tütar (2) ja poeg (4).